Toată lumea a fost deranjată de fumul persistent de țigară din localurile bucureștene, chiar și șmecherii de Dorobanți. Aceștia, poate mult mai mult, deoarece au plătit bani grei furați de părinții lor pentru un mediu mai curat, în care să poată trage cocaină pe nas fără riscuri.

cocaina dorobanti.jpg

„Vin după câteva ore de tras cocaină pe nas, am nările sparte dar tot se simte fumul de țigară. Era toxic acel mediu, ce vor ăștia să ne îmbolnăvim toți?”, a declarat Aliodor Popescu, un tânăr ce-și petrece viața prin cafenele scumpe. În plus, șmecherii mai aveau un motiv întemeiat să nu suporte fumatul pasiv. „Second-hand smoke? Second hand, păi ăla e pentru săraci”.

Aceștia speră ca legislativul să nu se oprească aici ci să interzică și alte apucături ale săracilor: „Dacă s-ar interzice berea sub 20 de lei, cafeaua sub 30 de lei și sticla de șampanie sub 500 am avea mult mai mulți oameni sănătoși în țara asta, apți de muncă, nu beți toată ziua”, susțin șmecherii. 

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Eftimie | Wednesday, 16.12.2015 16:08 Monden

National Cinematografic