La un moment dat tot se întoarce roata, vorba românului! De câteva seri, cântăreţul Smiley e bâzâit insistent de un roi de ţânţari agitaţi, care l-au scos din sărite cu ţiuitul lor insuportabil. Fără să vrea, apropiaţii lui Smiley glumesc pe seama interpretului, care obişnuia să scoată lumea din sărite cu un ţiuit insuportabil foarte similar.

smiley_atacat_de_tantari.jpg

"Toată ziua bâz, bâz, bâz, bâz! Am încercat cu Raid, cu Flit, cu Baygon, cu Killtox, cu Exkrement, cu pastile, cu Autan, cu lămâiţă, cu eucalipt, cu fum de bălegar - degeaba. Crezi că s-a oprit, şi după două secunde începe din nou: bâz, bâz, bâz...", se plânge Smiley. "Asta făceam şi eu? Aşa mă vedea pe mine lumea? De ce nu mi-a atras nimeni atenţia? Dumnezeule mare, ce pedeapsă!"

Imediat ce scapă de ţânţari, Smiley a promis că se va retrage la o mănăstire din judeţul Neamţ, unde va medita asupra modului în care îşi va putea lua revanşa faţă de românii care i-au auzit fără voie zecile de hituri.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 20.06.2019 19:26 Monden

National Cinematografic