Smiley e sincer: ”Am devenit cântăreţ pentru că taximetria mi se părea prea grea”

Chiar dacă are trecere printre primari și ține concerte pe bani publici peste tot prin țară, Smiley nu-și uită prima și adevărata sa iubire, taximetria. Celebrul rapsod de primari regretă și acum că nu a avut curajul să-și urmeze vocația și să se facă taximetrist.

”E frumos și să cânti, se fac bani frumoși, dar parcă nu se compară la feeling cu cei pe care-i faci ca taximetrist”, spune Smiley. ”Menirea mea era să țin un volan în mână, nu un microfon, dar mi s-a părut prea grea meseria asta de taximetrist, așa că m-am refugiat în muzică, unde e mult mai ușor. Aș fi vrut să am mai mult curaj și să aleg taximetria când eram tânăr.”

Smiley a explicat de ce e o diferență enormă între a lua bani publici la un concert organizat de-o primărie și a-i lua direct de la un client, ca taximetrist. ”Știu că banii publici de la concerte tot de la cetățeni îi iau, doar că nu știu de la care. Dar, ca taximetrist, când îi spui unui client «50 de lei, boss!» la o cursă de 12 lei, știi clar din buzunarul cărui cetățean ai luat banii ăia. E cu totul altceva”, a explicat rapsodul.

Scris de Calin
7 iunie 2019 17:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult