Smiley ia bani grei să facă reclamă la chipsuri. Când are gura plină nu cântă!

Surse din agențiile de publicitate confirmă bănuielile publicului. Artistul Smiley este bombardat continuu cu contracte pentru reclame la mâncare, pentru că atâta timp cât are gura plină Smiley nu poate cânta, deci nici nu poate agasa pe nimeni.

99% din timpul lui Smiley este umplut artificial de anturajul său cu filmări de reclame, toate la mâncare, sau la alte chestii care îi înfundă gura cu care altfel ar putea să izbucnească spontan în cântat, explică sursele din showbiz. Există contracte prin care Smiley e obligat să apară în public cu gura plină cu chipsuri, tocmai ca să nu dea concerte pe cont propriu.

Acest lucru explică și faptul că Smiley n-a mai cântat nimic nou din 2009, melodiile așa-zis noi fiind reșapări ale celebrelor sale hituri pentru copii de grădiniță. ”Noi ne miram că vedeam ceva inexplicabil: cu cât cântă mai puțin, cu atât e chemat la mai multe reclame. De fapt, e exact invers, lumea ar da bani grei să-l facă pe Smiley să tacă odată naibii din gură”, explică Decebal Popescu, expert advertising.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 septembrie 2020 16:09
Citește mai mult despre: Smiley

Alte articole

Vezi mai mult