Smiley mai vrea un copil, ca să aibă doi fani

Popularul cântăreț Smiley este în culmea bucuriei de când are un copil cu frumoasa Gina Pistol. Pentru prima oară în ultimii 10 ani, și pentru prima oară din ultimii doi ani, de când au picat concertele plătite de primării, Smiley are și el un fan adevărat care-i place muzica scoasă de el.

Desigur, de-a lungul timpului au fost mulți copii de cinci ani care au apreciat muzica lui Smiley, dar aceștia au crescut iar noua generație preferă pe Abi Talent sau pe oricine altcineva care are talent muzical. Așa că versurile în care „seară” rimează cu „vară” și-au găsit un fan în persoana fetiței lui care gâgurește fericită de fiecare dată când artistul cântă prin casă.

Acesta a spus că-și dorește cel puțin încă un copil, cât mai curând, astfel încât numărul fanilor săi să crească. Și asta pentru ca nu cumva să ajungă actualul copil la vârsta de 5 ani și să-și pună întrebări de genul „de ce cântă tata așa, a avut un accident de mașină” sau „mami, tu ți-ai pierdut auzul înainte să te căsătorești cu tati, așa-i?”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 ianuarie 2022 18:45
Citește mai mult despre: fani Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult