Smiley nu se lasă bătut: acum apare într-o reclamă în care bagă o furculiță în priză

O nouă reclamă la servicii de telefonie mobilă a stârnit îngrijorare printre părinți, după ce vedeta acesteia, cântărețul de muzică ușoară Smiley, este văzut cum încearcă să bage o furculiță și un cui în priză. Ideea reclamei este că noul abonament oferă atât de multe minute gratuite încât singurul lucru de care mai ai nevoie pentru a vorbi cu toți prietenii tăi este să ai curent electric.

Smiley apare alături de prietenul său Pavel Bartoș, râzând, și încearcă să bage în priză o furculiță: „Nu așa se obține curent”, îl întrerupe, tot râzând, Pavel Bartoș. Când Smiley încearcă să bage un cui în priză, Bartoș îl oprește și folosește un ștecher. „Iată, dacă vrei să-ți încarci telefonul să beneficiezi de minutele nelimitate, tot ce trebuie să faci e să alimentezi telefonul cu un încărcător”, explică acesta.

Mai multe organizații de părinți dar și ONG-uri de media au sesizat CNA că spotul publicitar este unul periculos, întrucât copii ar putea înțelege că trebuie să bage furculițe și cuie în priză. „Este evident pentru toată lumea că acesta este mesajul reclamei și că orice copil va încerca asta acasă. Ba chiar și adulții sunt în pericol de aceea reclama trebuie interzisă”, a declarat un părinte îngrijorat.

Scris de Ef
18 august 2014 10:08
Citește mai mult despre: Smiley

Alte articole

Vezi mai mult