România nu va supraviețui ca țară și nație, dar generațiile viitoare vor ști exact care au fost motivele, după ce cântărețul Smiley va fi supus unei proceduri extrem de controversate. Acesta va fi înghețat în azot lichid și pus într-o caserolă ce va fi deschisă abia peste 174 de ani. Caserola va fi depozitată la institutul Matei Balș din Capitală și va avea o sursă proprie, atomică, de energie, care l-ar putea ține înghețat chiar și trei milenii. 

cantaretul-smiley.jpg

Evidend că inițiativa a stârnit controverse, pentru că o parte din savanți au considerat că mult mai relevant ar fi să-l pună pe Mihai Mărgineanu sau pe Marcel Pavel. Totuși, Smiley a întrunit cele mai multe voturi și urale printre oamenii de știință. 

În caseta cu Smiley vor fi puse și toate CD-urile lui precum și o scurtă biografie din care să reiasă că în vremurile noastre el este considerat muzician. Totodată vor fi și câteva interviuri video cu Smiley și o listă a rușinii cu televiziunile și radio-urile care l-au promovat.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Wednesday, 05.08.2015 16:04 Monden

National Cinematografic