Smiley va ține un concert în Cișmigiu ca să alunge ciorile și porumbeii din parc

Primăria Capitalei a decis să-l plătească pe cântărețul Smiley ca să dea un concert în mijlocul Cișmigiului, în speranța că vocea execrabilă a artistului va alunga zburătoarele cufurite spre alte zone din București. Primăria va plăti câteva zeci de mii de euro pentru concert și cea mai mare speranță e că ciorile vor auzi cântecul cu Plec pe Marte și se vor căra.

”Metoda cu ulii și bufnițe a dat greș, așa că va fi nevoie de o armă și mai puternică împotriva porumbeilor și ciorilor care acoperă zilnic parcul Cișmigiu cu un strat gros de găinaț”, spune primarul Nicușor Dan.

Reprezentanții ONG-urilor pentru drepturile animalelor se opun însă acestei idei și susțin că melodiile lui Smiley înseamnă tortură pentru păsări: ”E adevărat că păsările produc pagube, dar nici chiar așa. Poliția animalelor trebuie să se autosesizeze”.

Biologul Decebal Popescu se opune și el ideii: ”Simpla prezență a lui Smiley în Cișmigiu ar însemna că parcul ar fi și mai murdar. Dacă se apucă și să cânte, pe lângă poluarea chimică cu găinaț ar apărea și poluarea fonică, cu găinațul audio produs de Smiley”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
28 noiembrie 2022 23:06
Citește mai mult despre: ciori cișmigiu Nicușor Dan Smiley

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult