Şoc în lumea mondenă: Bianca lui Bote este o păpuşă gonflabilă care a apelat la chirurgia antiplastică

TNR a reuşit să stea de vorbă cu George Gonfloiu, singurul chirurg român care operează păpuşi gonflabile. Printre fostele păpuşi gonflabile care au ajuns vedete mondene după astfel de operaţii se află Bianca Drăguşanu, considerată de chirurg exemplarul său cel mai reuşit. Doctorul recunoaşte însă că a avut şi eşecuri, dând-o exemplu în acest sens pe Iulia Tăbăcaru, aşa-zisa bombă sexy a lui Cristi Tănase.
Bianca_Dragusanu

TNR a reuşit să stea de vorbă cu George Gonfloiu, singurul chirurg român care operează păpuşi gonflabile. El spune că meseria lui este fix pe dos faţă de chirugia plastică, ceea ce o face una dintre cele mai dificile activităţi. În ce constă exact chirurgia aplicată păpuşilor gonflabile ne-a explicat chiar el: „Ideea e simplă: înlocuim plasticul cu carne şi oase. Practic, dintr-o păpuşă gonflabilă obţinem o femeie aproape reală. În chirurgia plastică se înlocuieşte carnea cu plastic, eu fac procedura invers. Ce fac eu se numeşte chirugie antiplastică, eu sunt un antiplastician.”

Doctorul Gonfloiu spune că procedura în chirurgia antiplastică este mult mai complicată decât în chirurgia clasică. „Gândiţi-vă că eu lucrez cu mult mai mult plastic, nu se compară cu chirurgia tradiţională. La cea mai mică eroare pacienta mea se dezumflă total şi ajung cu ea la vulcanizare. Însă o gonflabilă vulcanizată nu va mai fi niciodată la fel, practic va rămâne cu semne vizibile pentru tot restul vieţii.”

Însă şi satisfacţiile sunt pe măsură, se laudă doctorul Gonfloiu: „Cele mai reuşite operaţii le-am efectuat unei păpuşi gonflabile care acum este cunoscută drept Bianca Drăguşanu, Bianca lui Bote sau blonda lui Bote. Vă daţi seama, am simţit o imensă satisfacţie când am văzut că cea care era odinioară o banală păpuşă gonflabilă a ajuns iubita lui Botezatu. Acum apare şi la TV, e asistenta lui Capatos, plus că nu există zi în care să nu se scrie despre ea în tabloide. Fără munca mea, ar fi rămas o simplă păpuşă gonflabilă. Ştie şi ea asta şi îmi mulţumeşte ori de cîte ori are ocazia.”
iulia_tabacaru_are_celulita_multa
Doctorul Gonfloiu recunoaşte că a avut şi operaţii greşite. Un incident neplăcut s-a petrecut cu bomba sexy a lui Cristi Tănase. „Din greşeală i-am pus în fund celulită, pentru că am încurcat recipientele între ele. Ca să nu mai zic că i-am pus prea multă. Acesta e însă un caz izolat, nu veţi mai vedea degrabă o gonflabilă cu un fund atât de mare”, ne-a asigurat chirurgul.

Marea provocare profesională a antiplasticianului rămâne, însă, creierul. Deşi încă nu există tehnologia care să permită transplantul de creier pentru păpuşile gonflabile, el speră ca în 3-4 ani să se poată realiza şi această operaţie. „Când o păpuşă trecută prin mâna mea va ieşi din clinică şi cu creier, atunci vom avea femeia perfectă”, s-a lăudat doctorul Gonfloiu.

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
24 mai 2010 12:08
Citește mai mult despre: Bianca bomba sexy Bote chirurgie operatie

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult