Şoc în lumea mondenă! Un tabloid a dezvăluit că Viorel Lis e mort de trei ani

Aspectul cadaveric al lui Viorel Lis ascunde, de fapt, un secret îngrozitor, pe care soţia acestuia şi tabloidele l-au ţinut ascuns mai bine de trei ani, doar de dragul profitului. Astfel, se pare că fostul primar al capitalei a trecut în lumea celor drepţi încă din 2009.

În cazul Oanei, situaţia se explică. L-a ţinut pe moş în geam şi la televizor, să mai poată să-i încaseze pensia. De cealaltă parte, tabloidele nu-şi pot da seama cum de s-a întâmplat aşa ceva: “Parcă am fost trezit dintr-o vrajă, nici noi nu înţelegem de ce i-am dat atât atenţie unui moş sinistru şi unei femei banale. Ori a fost magie la mijloc, ori suntem bătuţi în cap”, a comentat un redactor şef al unui cunoscut tabloid care este acum lider de piaţă.

Legiştii care l-au consultat pe Lis au concluzionat că acesta a murit liniştit, împăcat cu sine însuşi, crezând că este chiar un personaj important pentru societate.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 februarie 2013 09:02

Alte articole

Vezi mai mult