Şoc în Munţii Bucegi! Babele, violate de un alpinist vasluian chiar sub ochii Sfinxului

Un incident neobişnuit a tulburat în această după-amiază liniştea platoului Bucegilor, anunţă mai mulţi cabanieri. Sub privirea îngrozită a Sfinxului, dar şi a câtorva turişti, un alpinist de origine vasluiană, aflat în stare avansată de ebrietate, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu Babele, renunţând doar după ce a fost răpus de epuizare.

“Ce să fac, dacă-mi plac Babele? Aşa e obiceiul la noi, uitaţi-vă la ştiri, toate Babele din judeţ vă pot confirma că e ceva perfect natural”, a declarat Ghiocel Asimionesei, alpinistul în cauză, adăugând că nu are niciun regret. “Eram şi un pic ameţit, de la aerul tare, de munte, bineînţeles, iar Babele cam frigide, deh, la minus 10 grade… Dar sunt convins că şi lor le-a plăcut.”

Dacă va fi găsit vinovat de coruperea unui monument al naturii, vasluianul riscă ani buni de închisoare. Cu toate acestea, alpinistul speră ca Babele să nu depună mărturie împotriva lui, declarând că n-ar vrea să renunţe la următoarea sa expediţie, care ar urma să aibă loc în munţii Iezer, pe vârful Bătrâna.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de Vasile
8 ianuarie 2013 19:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult