Şoc la Starea Civilă! Un italian de peste 50 de ani s-a căsătorit cu o româncă de vârsta lui

Ofiţerii Stării Civile din sectorul 1 al Capitalei nu şi-au putut crede ochilor când Francesco Peneforte, cetăţean italian de 56 de ani, a cerut să i se oficieze cununia cu o româncă de aceeaşi vârstă cu el. Experţii afirmă că este pentru prima oară în istorie când un italian stabilit în ţara noastră comite un asemenea gest, o echipă de psihiatri studiindu-l chiar în acest moment pentru a afla cauza fenomenului.

“L-am reţinut de urgenţă, e mai sigur aşa”, afirmă unul dintre medici. “Nici nu credeam că e fizic posibil ca un italian – trecut de prima tinereţe, cu ceva bani, foarte libidinos şi stabilit la noi în ţară – să nu se uite la tinerele studente din provincie, preferând drept soţie o doamnă de vârsta lui. Noi presupunem că suferă de un sindrom rar, care îl face să creadă că are peste 100 de ani şi, implicit, că şi-a ales o femeie de 2 ori mai tânără.”

“Poate că e abuziv să-l internăm pe dl. Peneforte pentru experimente, dar trebuie să înţelegeţi că însăşi soarta învăţământului românesc depinde de ce aflăm. Dacă brusc toţi italienii îşi iau neveste mature, numărul tinerelor care se înscriu la ASE sau Limbi străine s-ar putea înjumătăţi”, a adăugat expertul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
8 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult