Șoc! Lavinia Șandru divorțează de Cozmin Gușă

Deși păreau că formează unul din cele mai solide cupluri din România, Lavinia Șandru și Cozmin Gușă au decis să se despartă după zece ani de căsnicie. Vestea a luat pe toată lumea prin surprindere, dar mai ales pe nașul de cununie al celor doi, Rareș Bogdan, care spune că nu îi vine să creadă că Lavinia și Cozmin divorțează.

”Efectiv nu înțeleg, nu are nici o logică acest divorț”, spune Rareș Bogdan. ”Nu cred că există în România bărbat care să-și iubească soția mai mult ca Cozmin Gușă. O iubea atât de mult încât o suna zilnic în timpul emisiunilor, doar ca să vorbească cu ea. Chiar dacă nu avea nimic de spus, el totuși suna. Genul ăsta de iubire nu poate dispărea peste noapte.”

Tabloidele susțin că divorțul ar avea legătură cu o aventură a Laviniei, care l-ar fi înșelat pe Cozmin Gușă cu un anume Darius Vâlcov, un bărbat mult mai bogat și, deci, mai pe gustul Laviniei. Pe de altă parte, Rareș Bogdan a dat asigurări că Lavinia și Cozmin sunt profesioniști desăvârșiți și, chiar dacă divorțează, postul TV unde lucrează, România TV, nu va fi afectat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
21 aprilie 2015 15:59
Citește mai mult despre: Cozmin Gusa Darius Valcov divort Lavinia Sandru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult