Şoc! Oana Zăvoranu, surprinsă de paparazzi spunând în public „Îmi cer scuze”!

Situaţie absolut jenantă pentru Oana Zăvoranu! Vedeta şi-a stricat complet imaginea după ce a fost surprinsă de paparazzi spunând într-un loc public „Îmi cer scuze”, „Mulţumesc” şi „Vă rog”! Mai mult, Zăvoranca era într-o situaţie în care ar fi putut fără probleme să înjure sau măcar să arunce o răutate gratuită, dar a preferat să se adreseze folosind un limbaj politicos, care i-a lăsat stupefiaţi pe toţi cei prezenţi. „Nu mi-a venit să cred ce era la gura ei”, a declarat un martor ocular, „parcă înnebunise, aşa de politicos vorbea”.

Oana a încercat imediat să o dreagă, legându-se de mama unui trecător pe care îl vedea pentru prima dată în viaţă şi aruncând şi vreo două jigniri la adresa lui Pepe, dar răul era deja comis. Paparazzi spun acum că vor scoate la licitaţie înregistrarea absolut compromiţătoare cu vedeta, pe care speră să obţină o sumă mare, dat fiind că sunt primele imagini cu Oana care vor putea fi difuzate şi înainte de ora 1 noaptea.

Zăvoranca nu a reuşit să pună mâna pe înregistrarea care practic ar putea să-i distrugă cariera, dat fiind că o înfăţişează în postura unei persoane normale, chiar manierate. În disperare de cauză, ea a solicitat televiziunilor care o vor difuza ca măcar să pună un „bip” în locul expresiilor politicoase sau măcar să-i blureze faţa în timp ce spune „Imi cer scuze”.

Scris de TNR
24 aprilie 2012 13:04

Alte articole

Vezi mai mult