George R.R. Martin s-a mai distrat o dată pe seama fanilor Game of Thrones. Când toată lumea aștepta ca în primul episod al sezonului 6 să fie înviat Jon Snow, el a decis să-l învie pe Ned Stark, cel care fusese ucis încă din primul sezon al serialului.

nedstark_a_inviat.jpg ”M-a obosit toată discuția asta cu Jon Snow, așa că am decis să nu mai învie deloc”, a anunțat George R.R. Martin. ”Iar Ned Stark e cel mai indicat să revină în serial. Desigur, el a înviat doar ca să moară din nou, pentru că asta fac toate personajele interpretate de Sean Bean. După ce moare din nou Ned Stark o să văd cine mai învie: poate Jon Snow, deși nu e exclus să fie tot Ned Stark, ca să moară și a treia oară.”

Deși revoltați, fanii Game of Thrones se feresc să își arate public nemulțumirea, de frică să nu-l irite și mai tare pe George R.R. Martin. ”Dementul ăla ar fi în stare să-i omoare într-un sigur episod pe Tyrion, Daenerys și Arya, plus dragonii. Și cred că ar fi în stare să-l învie pe Jon Snow doar ca să-l umilească ca pe Theon Greyjoy, deci e mai bine să nu comentăm nimic”, spune un fan al serialului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Monday, 25.04.2016 10:28 Monden

National Cinematografic