Șoc pentru fanii Game of Thrones! În loc de Jon Snow a înviat Ned Stark

George R.R. Martin s-a mai distrat o dată pe seama fanilor Game of Thrones. Când toată lumea aștepta ca în primul episod al sezonului 6 să fie înviat Jon Snow, el a decis să-l învie pe Ned Stark, cel care fusese ucis încă din primul sezon al serialului.

”M-a obosit toată discuția asta cu Jon Snow, așa că am decis să nu mai învie deloc”, a anunțat George R.R. Martin. ”Iar Ned Stark e cel mai indicat să revină în serial. Desigur, el a înviat doar ca să moară din nou, pentru că asta fac toate personajele interpretate de Sean Bean. După ce moare din nou Ned Stark o să văd cine mai învie: poate Jon Snow, deși nu e exclus să fie tot Ned Stark, ca să moară și a treia oară.”

Deși revoltați, fanii Game of Thrones se feresc să își arate public nemulțumirea, de frică să nu-l irite și mai tare pe George R.R. Martin. ”Dementul ăla ar fi în stare să-i omoare într-un sigur episod pe Tyrion, Daenerys și Arya, plus dragonii. Și cred că ar fi în stare să-l învie pe Jon Snow doar ca să-l umilească ca pe Theon Greyjoy, deci e mai bine să nu comentăm nimic”, spune un fan al serialului.

Scris de Calin
25 aprilie 2016 08:04
Citește mai mult despre: Game of Thrones

Alte articole

Vezi mai mult