Şoc! Victor Slav vrea divorţ: „Am descoperit în noaptea nunţii că Bianca nu era virgină!”

La doar o zi după ce s-a căsătorit cu Bianca Drăguşanu, Victor Slav se gândeşte serios să divorţeze. Asta după ce a aflat cu stupoare în noaptea nunţii că proaspăta sa soţie nu era virgină. „Dimineaţa, când am verificat cearceaful, n-avea nici o pată roşie, doar nişte urme vagi de vaselină. Am fost siderat!”, s-a plâns apropiaţilor Victor Slav.

Mai mult, Victor şi Bianca a fost întrerupţi în noaptea nunţii de nenumărate ori de poliţişti, după ce vecinii celor doi au reclamat că nu pot dormi din caza modului zgomotos în care scârţâie Bianca. „Ceea ce trebuia să fie cea mai frumoasă noapte din viaţa mea s-a transformat într-un coşmar”, spune Victor.

Bianca Drăguşanu este dărâmată, mai ales că vina îi aparţine în totalitate. „A fost o zi agitată şi asta m-a dat peste cap”, s-a plâns aceasta. „Am fost să verific florile, am fost la coafor, la biserică, însă efectiv am uitat să trec şi pe la vulcanizare, să-mi refac himenul. Programarea era făcută din timp, dar efectiv mi-a scăpat acest detaliu extrem de important.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 septembrie 2013 12:12

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult