Şocant! Alex Velea a descoperit că mai are încă trei straturi de tatuaje sub cele de la suprafaţă

Descoperire şocantă făcută de Alex Velea, cunoscutul bărbat care se crede cântăreţ. Acesta a încercat să-şi şteargă unul dintre milioanele de tatuaje care îi acoperă pielea, dar a descoperit cu stupoare că sub el se afla altul. “M-am certat rău cu Smiley, după ce mi-a furat o piesă pe care o scrisese pentru mine şi m-am decis să renunţ la tatuajul cu faţa lui, pe care îl am pe braţ. Dar, când băiatul de la salon l-a şters, a descoperit că sub el era alt tatuaj, cu un cuvânt în chineză. Aşa am descoperit că, de fapt, am patru straturi de tatuaje”, spune presupusul artist.

Acesta a recunoscut, totuşi, că obsesia pentru tatuaje i-a luat minţile. “Am ajuns să mă tatuez şi de 3-4 ori pe zi. Probabil că am rămas fără locuri pe piele şi m-am panicat, tatuându-mă pe tatuajele deja existente, altfel nu-mi explic”, a declarat Alex Velea.

Prietenul Antoniei caută în continuare soluţii pentru a-şi hrăni obsesia. “M-am gândit să mă tatuez pe ficat sau pe plămâni, dar nu are rost, că nu le vede nimeni. Chiar nu ştiu ce să mai fac. Dacă nu găsesc nicio soluţie, probabil că o să-mi tatuez şi al cincilea strat”, a mai adăugat acesta.

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

Scris de Luchian
7 decembrie 2013 04:12

Alte articole

Vezi mai mult