Ştiinţa a mers prea departe? De câteva săptămâni, industria muzicală românească e bântuită de un zvon cel puţin straniu. Mai mulţi apropiaţi ai lui Ştefan Bănică jr. spun că acesta şi-ar fi făcut, în secret, o armată de clone ca să poate susţine mai multe concerte de Crăciun simultan.

clonele_lui_banica_jr.jpg
"Mi s-a părut ciudat că Bănică are concert în acelaşi timp şi la Bucureşti, şi la Mizil, şi la Tecuci şi chiar şi la Sala Sporturilor din comuna Bâzboieni, Sălaj", spune un fan. "Totul a început să se lege când am văzut o întreagă armată de Bănici absolut identici, ieşind din castelul părăsit din vârful muntelui, într-o noapte cu lună plină."

Cercetătorii spun că, deşi clonarea umană e tehnic posibilă, nimeni nu a încercat până acum să apeleze la ea ca să-i bage în faliment pe Hruşcă şi Fuego. "E o joacă periculoasă de-a Dumnezeu", strigă Veta, care l-a cunoscut pe Ştefan Bănică într-o seară de mai.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Thursday, 06.12.2018 19:53 Monden

National Cinematografic