Şocant! Moş Crăciun a rămas fără reni după ce a trecut pe la Oana Roman!

Şoc şi spaimă la Polul Nord! Moş Crăciun nu a mai reuşit să se întoarcă după ce renii săi au dispărut în mod misterios în vreme ce Moşul îi lăsa cadouri Oanei Roman. Poliţia a fost imediat alertată; căutările oamenilor legii au avut până acum ca rezultat doar găsirea unor resturi de coarne de ren murdare de sos de usturoi în gunoiul menajer al Oanei.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Moş Crăciun, „eram niţel obosit fiindcă anul ăsta a trebuit să fac 2 drumuri: primul cu daruri pentru toată lumea şi al doilea cu cadoul Oanei Roman. Nu am avut cum să o sar pentru că a fost foarte cuminte, a păpat chiar tot.”

Se pare totuşi că Oana Roman ştie ceva mai multe despre misterioasa dispariţie a renilor. „Sincer, mă aşteptam ca Moşul să-mi aducă, pe lângă cadou, şi ceva de ros, cum le aduce tuturor copiilor: portocale, mandarine, bomboane, caramele, ceafă de porc, cabanoşi, orice”, declară vedeta. „Când am realizat că nu e nimic de ronţăit în sacul cu daruri al Moşului am văzut negru în faţa ochilor şi nu ştiu ce am mai făcut după aceea”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
27 decembrie 2011 13:12

Alte articole

Vezi mai mult