Şocant! Moş Crăciun a rămas fără reni după ce a trecut pe la Oana Roman!

Şoc şi spaimă la Polul Nord! Moş Crăciun nu a mai reuşit să se întoarcă după ce renii săi au dispărut în mod misterios în vreme ce Moşul îi lăsa cadouri Oanei Roman. Poliţia a fost imediat alertată; căutările oamenilor legii au avut până acum ca rezultat doar găsirea unor resturi de coarne de ren murdare de sos de usturoi în gunoiul menajer al Oanei.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a declarat Moş Crăciun, „eram niţel obosit fiindcă anul ăsta a trebuit să fac 2 drumuri: primul cu daruri pentru toată lumea şi al doilea cu cadoul Oanei Roman. Nu am avut cum să o sar pentru că a fost foarte cuminte, a păpat chiar tot.”

Se pare totuşi că Oana Roman ştie ceva mai multe despre misterioasa dispariţie a renilor. „Sincer, mă aşteptam ca Moşul să-mi aducă, pe lângă cadou, şi ceva de ros, cum le aduce tuturor copiilor: portocale, mandarine, bomboane, caramele, ceafă de porc, cabanoşi, orice”, declară vedeta. „Când am realizat că nu e nimic de ronţăit în sacul cu daruri al Moşului am văzut negru în faţa ochilor şi nu ştiu ce am mai făcut după aceea”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 decembrie 2011 13:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult