Descoperire epocală a istoricilor români! Căutând prin arhive imagini cu sosirea lui Cuza la București, aceștia au dat peste o poză care-l înfățișa pe domnitor în compania lui Neti Sandu. Realizată imediat după Mica Unire, la studioul lui Carol Popp de Szathmari din Hanul Bossel, poza este singura din lume în care Neti Sandu apare cu o altă tunsoare.

cuza_neti_sandu.jpg “Vorbim despre o poză de o valoare inestimabilă. Nimeni nu și-a imaginat-o pe Netty Sandu altfel decât o vedem la ProTv în fiecare zi. Poze cu domnitorul Cuza sunt pe toate drumurile, însă colecționarii ar da bani grei pentru una cu Netty tânără. Ea mereu a avut o slăbiciune pentru cei din zodia Pești, iar Cuza era un nativ al zodiei”, a luminat o sursă din cadrul muzeului.

Chestionată asupra circumstanțelor în care a fost făcută poza, Netty s-a rezumat să declare că “simpaticul Mercur și prea frumoasa Venus, ambele aflate în minunata zodie a Peștelui, s-au întâlnit cu Uranus, cea mai vie energie din Univers, pregătind astfel terenul pentru o Ianuarie Plină”.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Laurentiu | Wednesday, 07.01.2015 18:58 Monden

National Cinematografic