Şocant: S-a dat drept bărbat timp de 15 ani, dar a fost demascată când a cerut o bere cu lămâie

Vreme de mai bine de un deceniu, Maria Acrişor a dus viaţa unui bărbat, urmărind meciuri cu băieţii şi jucând table pe capota Daciei fără ca vreunul dintre prietenii săi să bănuiască ceva. Spre uimirea tuturor celor de faţă, adevărata identitate a tinerei a ieşit însă la iveală când, într-o clipă de neatenţie, aceasta a cerut la bar o bere cu lămâie.

“Sunt şocat să aflu că tocmai Robert, cu care făceam skandenberg pe colţul mesei şi mergeam la peşte în weekenduri, e femeie”, declară unul dintre colegii tinerei, prezent la şocanta demascare. “Vorbea ca un bărbat, se purta ca un bărbat, nimeni n-ar fi bănuit nimic. Când l-am auzit cerând o bere cu suc, am crezut că e o glumă, sau că pur şi simplu i s-a trezit vreo pornire homosexuală, dar m-am uitat la el cu atenţie şi mi-am dat seama – după 15 ani, vă imaginaţi? – că avea părul de pe piept lipit cu scotch. Acum nu ştiu ce să mai cred. Câţi dintre tovarăşii mei de pahar or mai avea, de fapt, vagin?”

Deşi scandaloasă, întâmplarea nu este una izolată, mai multe femei în travesti fiind identificate, de-a lungul anilor, în momentul în care au cerut din greşeală un radler. “Freud ar fi numit asta un act ratat”, explică un psiholog din apropiere, nu înainte de a-şi asigura anturajul că consumă bere adevărată.

Scris de Vasile
13 august 2013 11:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult