Poliţia Română chiar e disperată să-şi refacă imaginea afectată de ultimele scandaluri! În urmă cu câteva ore, agenţii de la Rutieră au prins pe Autostrada Soarelui un bărbat aflat sub influenţa alcoolului, care conducea cu aproape 300 km/h un vehicul furat, înmatriculat în Statul Islamic.

facebook5stelepolitie.jpg
Teribilistul a scăpat însă cu un simplu avertisment pentru că a promis că va da 5 stele Poliţiei pe Facebook, după care a demarat în trombă pentru că se grăbea să livreze nişte droguri de mare risc.

“În ciuda protestelor persoanei din portbagaj, şoferul s-a dovedit a fi un om rezonabil, astfel încât am decis să-l sancţionăm doar cu un avertisment verbal. Bineînţeles, dacă în termen de 24 de ore nu postează recenzia de 5 stele promisă, vom comuta pedeapsa în avertisment scris”, a declarat agentul de poliţie Costel Ciofu.

Martorii oculari spun că şoferul bolidului a fost un adevărat gentleman, lăsându-le amintire poliţiştilor o mitralieră Kalaşnikov nou-nouţă înainte să îşi vadă de drum.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Wednesday, 01.08.2018 16:14 Monden

National Cinematografic