Şofer concediat de Antene, pentru că nu a livrat la timp o cisternă cu căcat în platoul Acces Direct

Cea mai proastă zi din punct de vedere al audienţei pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1 nu a rămas fără urmări. Şoferul care nu a livrat la timp o cisternă cu căcat în platoul emisiunii moderate de Simona Gherghe a fost scos ţap ispăşitor de conducerea Antenelor şi concediat, urmând ca acesta să fie şi dat în jdecată pentru prejudicii de imagine aduse postului TV din Băneasa.

Martorii oculari povestesc că, cu două minute înainte de începutul emisiunii, Simona Gherghe făcea spume pe holurile Antenei 1: „Unde e căcatul? N-a venit căcatul! Ce-i aici, Mezzo TV? Eu fără căcat nu încep emisiunea, nu pot să apar pe sticlă fără urmă de căcat în platou. Daţi-mi ceva, că altfel îmi ia Măruţă faţa cu maneliştii lui de la Happy Hour.”

„În mod normal nu am fi făcut scandal”, spune Sorin Alexandrescu, CEO Antena Group, „dar de data asta e vorba de o cisternă excepţională, plină nu doar cu căcat, ci şi cu vedete de primă mână. În cisternă nu se afla doar căcat, ci şi Nicolae Guţă, Bianca Drăguşanu, Andreea Tonciu, Dan Diaconescu, dar şi multe alte vedete care fac deliciul celor care urmăresc emisiunea Acces Direct.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
20 februarie 2013 08:02

Alte articole

Vezi mai mult