Șofer în comă alcoolică după ce a făcut amiabila cu Băsescu

Un șofer din București a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier cu fostul președinte Traian Băsescu. Deși accidentul nu a fost unul grav, o tamponare ușoară soldată cu o mică zgârietură pe aripa din dreapta față, acesta a ajuns totuși destul de avariat la final.

Traian Băsescu l-a chemat la o terasă să facă constatarea amiabilă, să nu mai zgârie capota mașinii când desenează cu pixul cum s-a întâmplat treaba și opt ore mai târziu au reușit să obțină o hârtie. „E ceva ce n-am mai văzut până acum”, explică Iancu Dan, agentul de poliție care a primit hârtia. „În căsuța cu schița accidentului erau trecute și patru sticle de vin, două de apă minerală iar pe verso era desenată o femeie cu sânii mari”.

Șoferul care a fost victima accidentului spune că nu-și mai aduce aminte cum s-a întâmplat totul doar că, la un moment dat, Băsescu i-a zis „lasă c-o sun eu pe nevastă-ta, îi zic că ești cu mine, că am nevoie de cineva să-mi scrie un discurs pentru Parlamentul European sau pe unde mai lucrez eu, că nici eu nu țin minte foarte bine”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

23 mai 2022 13:48
Citește mai mult despre: amiabila Basescu sofer

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult