Șoferii blocați pe Valea Oltului vor vedea Eurovisionul pe un ecran imens

Surpriză uriașă pentru șoferii care petrec ore în șir blocați la semaforul de pe Valea Oltului. Ministerul Transporturilor s-a mobilizat rapid și a montat un ecran uriaș, pe care șoferii vor putea urmări în direct finala Eurovision, unde România l-a trimis pe cunoscutul cântăreț Theodor Andrei.

Fondurile provin din fondul de urgență al Guvernului, spune ministrul Transporturilor. A fost nevoie să redirecționăm niște bani de la investiții, dar vă garantăm că finala Eurovisionului va fi ceva memorabil pentru miile de șoferi care vor sta 4-5 ore ca să parcurgă 5 km în localitatea Boița. 

”Chiar dacă asta înseamnă că Autostrada Sibiu-Pitești se mai amână cu încă 2 ani, cred că șoferii vor aprecia claritatea imaginii și mai ales sunetul. Va fi un spectacol de neuitat, șoferii vor staționa de plăcere acolo”, a spus ministrul Grindeanu.

Studiul de fezabilitate pentru acest proiect a fost gata în timp record, iar firma care a câștigat licitația este aceeași care furnizează ecranele imense pentru toate concertele din provincie ținute de marii artiști abonați la bani publici, gen Delia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 mai 2023 10:44
Citește mai mult despre: ecran Eurovision trafic Valea Oltului

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult