Şoferiţă furioasă la vulcanizare: “De ce nu există cauciucuri de iarnă de altă culoare?”

Cozi şi nervi la vulcanizări, din cauza iureşului şoferilor de a trece la cauciucurile de iarnă. O vulcanizare de pe str. Brăiliţa din Bucureşti a fost blocată câteva zeci de minute, din cauza unei şoferiţe isterice care solicita să i se monteze cauciucuri de iarnă asortate cu culoarea maşinii, sau măcar cu tapiţeria bicoloră a cochetului ei bolid.


“De ce sunt toate negre? Negru e o culoare masculină. Noi nu putem să ne exprimăm creativitatea şi personalitatea feminină”, a protestat şoferiţa, după care a ameninţat cu OPC-ul. În cele din urmă angajaţii vulcanizării au păcălit-o pe proastă dând cu spray roşu pe exteriorul pneurilor şi spunându-i că sunt comandate special pentru ea, dar la un preţ special.


“De obicei suntem corecţi, dar istericei ăsteia ne-a făcut plăcere să-i facturăm 100 de euro în plus. Proştii trebuie taxaţi”, spune Gică, de la vulcanizare. Acesta spune că astfel de probleme sunt frecvente la vulcanizări în această perioadă, când şoferii prevăzători, care au pneuri all season, râd de săracii nevoiţi să plătească practic contravaloarea pneurilor la fiecare schimbare de sezon.


Câteva zeci de şoferiţe au făcut deja o petiţie pe Facebook, pentru producerea de pneuri de alte culori, pentru că monopolul pneurilor negre este o dovadă a masculinităţii toxice.

Scris de Ionut
21 noiembrie 2019 16:11

Alte articole

Vezi mai mult