Şoferiţele spun că toate locurile de parcare sunt prea mici: „Din cauza asta ne vindem SUV-urile”

O echipă de cercetătoare a demonstrat că problemele pe care le au femeile atunci când execută o parcare laterală nu au absolut nici o legătură cu calităţile lor de şoferiţe. De vină pentru imposibilitatea de a parca fără să lovească celelalte maşini sunt chiar locurile de parcare, care sunt, fără excepţie, mult prea mici.

„Când vedeţi o femeie care îşi vinde pe Autovit.ro maşina, ca s-o înlocuiască cu un Mini, de exemplu, fiţi convinşi că este vorba de o victimă a locurilor de parcare mult prea mici. Se vede că ele sunt gândite de bărbaţi, care se fac că nu ştiu că pentru noi, femeile, mărimea chiar contează. Orice femeie preferă un loc de parcare mare”, a explicat şefa echipei de cercetare.

Chiar dacă pe Autovit.ro femeile au de unde alege o altă maşină, de tip mini, cu care se descurcă fără probleme la parcarea laterală, cercetătoarele recomandă ca, pe termen lung, actualele locuri de parcare să fie înlocuite cu unele mult mai mari. „Din multe puncte de vedere e indicat ca o femeie să conducă un SUV, iar pentru asta e absolut necesară o operaţiune de mărire. A locului de parcare, evident.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

11 februarie 2014 10:02

Alte articole

Vezi mai mult