Situația se complică pentru șoferul BMW-ului care a spulberat o căruță plină cu lemne undeva în provincie. Se pare că fratele căruțașului este vatman pe linia de tramvai 25, așa că șoferul imprudent va trăi tot restul vieții cu groaza că în orice moment un tramvai îl poate face zob și pe el.accident_bmw_caruta.jpg

”Vom cere ca procesul să se judece în afara țării. Vom pleda vinovat la toate acuzațiile și clientul meu, șoferul BMW-ului, este dispus să execute o pedeapsă cât mai lungă în închisoare, unde va fi în siguranță, că vatmanul nu poate să-i facă nimic acolo”, a explicat avocatul Decebal Popescu.

Ca să scape de vatman, șoferului i s-a propus să renunțe la BMW, dar acesta a spus că e inuman să amputezi BMW-ul unui cocalar: ”Îl lași mutilat. Cum să exprime ce mizerie de om e el la volanul unei Honda, de exemplu? E imposibil. Îl distrugeți ca om și mai ales ca cocalar”, a mai declarat avocatul.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 30.01.2020 10:49 Monden

National Cinematografic