Șoferul cu plăcuța DAU MU3 spune că aşa a luat mașina de la o bătrânică din Germania

Toată lumea îl crede un bombardier cu ceafa lată, însă proprietarul maşinii cu celebrele numere DAU MU3 e departe de a fi un gherţoi musculos! Bărbatul în vârstă de 39 de ani, neurochirurg şi pasionat de literatură medievală occitană, spune că a cumpărat Mercedesul de la o bătrânică nemţoaică şi pur şi simplu astea sunt numerele cu care a venit maşina.

„Credeţi-mă pe cuvânt, mi-e o jenă teribilă să circul cu un asemenea număr de înmatriculare şi abia aştept să-l schimb. Am ales Mercedesul pentru că are o amprentă de carbon redusă şi nu pentru numărul acela dizgraţios!”, declară doctorul Aurel Marceleanu, dezamăgit că întreaga presă l-a asimilat unui cocalar ordinar.

Potrivit investigaţiilor Poliţiei, povestea doctorului Marceleanu se confirmă. „Proprietara anterioară a maşinii e doamna Dauthilde Mueller, 82 de ani, din Frankfurt. După spusele nepoţilor, aceasta ţinea maşina cu DAU MU3 mai mult în garaj, folosind-o doar duminica pentru a merge la piaţă”, a declarat agentul principal Eugeniu Cocârţău.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
1 iunie 2021 12:00
Citește mai mult despre: dau mu3 numere înmatriculare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult