Așa cum era de așteptat, biletele pentru Summer Drunks 2019 s-au epuizat în mai puțin de o oră. Și asta în condițiile în care prețurile pentru o zi de festival pornesc de la 1.000 de lei, semn că atunci când vine vorba de savurarea unei băuturici românii nu se uită deloc la bani. 

summer_drunks_festival.jpg Și pentru că organizatorii țin foarte mult la motto-ul festivalului, ”bei în tihnă”, la Summer Drunks sunt două reguli sfinte: femeile nu au acces și pe scenă nu cântă nimeni. ”Ambele interdicții sunt necesare băutului în tihnă și ținem foarte mult la ele”, spune organizatorul festivalului.

Pe YouTube a devenit deja viral un filmuleț în care o reporteriță discută cu organizatorul Summer Drunks, dialogul dintre cei doi fiind absolut savuros:

Reporteriță: Câte trupe ați invitat la ediția de anul acesta?
Organizator: Niciuna!
Reporteriță: Deci câte trupe vor cânta anul acesta la Summmer Drunks?
Organizator: Tocmai ți-am spus acum trei secunde că n-am invitat pe nimeni să cânte la Summer Drunks. Următoarea ta întrebare este câte trupe cântă anul acesta?
Reporteriță: Da!
Organizator: Zero, în plm!

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Calin | Tuesday, 16.04.2019 18:24 Monden

National Cinematografic