Așa cum era de așteptat, biletele pentru Summer Drunks 2019 s-au epuizat în mai puțin de o oră. Și asta în condițiile în care prețurile pentru o zi de festival pornesc de la 1.000 de lei, semn că atunci când vine vorba de savurarea unei băuturici românii nu se uită deloc la bani. 

summer_drunks_festival.jpg Și pentru că organizatorii țin foarte mult la motto-ul festivalului, ”bei în tihnă”, la Summer Drunks sunt două reguli sfinte: femeile nu au acces și pe scenă nu cântă nimeni. ”Ambele interdicții sunt necesare băutului în tihnă și ținem foarte mult la ele”, spune organizatorul festivalului.

Pe YouTube a devenit deja viral un filmuleț în care o reporteriță discută cu organizatorul Summer Drunks, dialogul dintre cei doi fiind absolut savuros:

Reporteriță: Câte trupe ați invitat la ediția de anul acesta?
Organizator: Niciuna!
Reporteriță: Deci câte trupe vor cânta anul acesta la Summmer Drunks?
Organizator: Tocmai ți-am spus acum trei secunde că n-am invitat pe nimeni să cânte la Summer Drunks. Următoarea ta întrebare este câte trupe cântă anul acesta?
Reporteriță: Da!
Organizator: Zero, în plm!

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 16.04.2019 21:24 Monden

National Cinematografic