Solidaritate! Deţinuţii de la Rahova au înfiinţat grupul de Facebook “Alături de Gigi Becali”

Deşi nu toţi îl apreciază pentru calităţile sale umane, vieţaşii de la penitenciarul Rahova au fost primii care s-au înscris în grupul “Alături de Gigi Becali” pe Facebook! Aceştia consideră că sunt cei mai îndreptăţiţi să facă parte din comunitatea virtuală, având în vedere că ei chiar se află alături de Gigi Becali.

“Grupul ăsta de Facebook l-am făcut pentru noi, deţinuţii de la Rahova, să putem comunica fără să mai fim nevoiţi să batem în pereţi folosind codul Morse”, spune Robert Acrişor, condamnat pe viaţă pentru înaltă trădare. “În momentul de faţă suntem însă confruntaţi cu o mare enigmă: puşcăria are maxim 2000 de locuri, în mod normal suntem câteva sute închişi, dar grupul ‘Alături de Gigi Becali’ are şapte mii de membri.”

Deşi e imposibil ca 7000 de oameni să fie alături de Gigi Becali în acelaşi timp, din considerente de capacitate a penitenciarului, mulţi dintre membrii grupului ar putea fi foşti deţinuţi. “S-au înscris pentru a ţine legătura cu prietenii lor aflaţi încă alături de Gigi Becali, Rahova fiind renumită ca un loc unde se înfiripă relaţii strânse între bărbaţi de toate vârstele”, a explicat un expert în social media.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
22 mai 2013 12:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult