Solidaritate! Până când în sectorul 6 nu revine apa caldă, în tot Bucureştiul nu se mai spală nimeni

Locuitorii Capitalei dovedesc încă o dată că sunt uniţi în faţa tuturor vicisitudinilor! Auzind că vecinii lor din sectorul 6 sunt ameninţaţi cu tăierea apei calde, locuitorii tuturor celorlalte sectoare bucureştene au făcut un pact: în semn de protest, nu se vor spăla nici ei până la remedierea situaţiei.

Mai mult, toţi participanţii la ineditul protest prin nespălare promit că vor circula zilnic cu RATB-ul, de-a lungul şi de-a latul urbei, pentru a-i convinge şi pe cei mai îndărătnici concetăţeni să li se alăture.

“Mi se pare un gest firesc, de solidaritate. Poate nu suntem întotdeauna cei mai buni prieteni, îi mai tachinăm pe cei din Drumul Taberei că n-au metrou, pe cei din Militari că n-au verdeaţă, dar când RADET îşi bate joc de ei, trebuie să le arătăm că îi susţinem din toată inima!”, spune Deceneu Petrescu, un instalator din Berceni care, deşi încă n-a fost tăiată apa nicăieri, n-a mai făcut duş din iunie.

Pe perioada protestului, românii cu imunitatea slăbită care tranzitează sud-estul ţării sunt sfătuiţi să ocolească Bucureştiul pe şoseaua de centură.

Scris de Vasile
9 septembrie 2016 01:09
Citește mai mult despre: apa calda Bucuresti solidaritate spalat

Alte articole

Vezi mai mult