Solistul Voltaj, atac dur la Dan Bittman: „Milogule! Primarul de la sectorul 2 e mult mai tare decât ăla de la 5”

Gestul de limbist făcut de Dan Bittman zilele trecute, când l-a lăudat pe primarul sectorului 5 pentru că i-a comandat câteva concerte, nu a rămas sancționat de colegii de breaslă. Astfel, Călin Goia de la Voltaj, și el cântăreț de concerte pe bani publici, l-a sancționat dur pe colegul său.

„După 40 de ani de carieră să ajungi atât de milog și cerșetor pentru săracul ăla de la Sector 5? Păi ce rost au toate melodiile, toate topurile, dacă nu poți să fii slugă la un primar mai bun, mai destoinic, care a făcut ceva în sector, a vopsit băncile, a modernizat trotuare și a reabilitat străzi, cum este domnul primar de la Sectorul 2, unul din cele mai redutabile sectoare ale Capitalei”, spune Călin Goia într-o postare pe Facebook. 

Acesta a dat și exemple clare, primarul de la sectorul 2 nu doar te plătește să cânți gratis ci și rezervă porții de cârnați și fasole pentru soliști după concert, ba chiar ține și câteva beri la rece. „E un suflet mare, are grijă și de handicapați, dacă ia pe Carla’s Dreams la concert îi plătește și pe verii lui retardați, The Motans sau pe Irina Rimes. Nu întâmplător numele lui e pe buzele tuturor bucureștenilor”. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

17 septembrie 2018 17:00
Citește mai mult despre: asistati calin goia Dan Bittman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult