Sondaj printre femei: Patriarhul Daniel, cel mai râvnit burlac din România în 2013

Deşi trecut de prima tinereţe, Preafericitul Daniel fură în continuare inimi, arată un sondaj realizat printre tinerele românce de către o cunoscută revistă pentru femei. Astfel, liderul BOR a fost desemnat oficial cel mai râvnit burlac al anului 2013, devansând mai mulţi fotbalişti şi chiar pe Gheorghe Gheorghiu în preferinţele sexului frumos.

Printre punctele forte ale cunoscutului cleric se numără averea, gusturile vestimentare şi barba impunătoare. “Are tot ce şi-ar putea dori o femeie”, spune Sanda T., coafeză din sectorul 4. “O slujbă bine plătită, bijuterii din aur masiv, maşini scumpe. Am auzit că îşi face lângă Casa Poporului o vilă cum nu s-a mai văzut! În plus, unii spun că ar fi mai religios de felul lui. Eu una nu cred că îi stă în fire, dar ar fi drăguţ: ar însemna că e şi devreme acasă.”

Cu toate că mii de fane îl întâmpină în turneele sale prin ţară, sperând să îi atragă atenţia sau măcar să îi atingă odăjdiile pentru o clipă, Daniel susţine că nu se gândeşte încă la însurătoare. “Când o veni momentul, vreau nuntă doar la primărie. Doar n-am să le umplu buzunarele popilor. Credeţi-mă, sunt nişte hoţi”, a glumit înaltul prelat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
4 februarie 2013 07:59
Citește mai mult despre: burlac Patriarhul Daniel

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult