Sondajul cu Ponta primul intelectual, un fals. N-a câștigat Mihaela Rădulescu, cum era normal

An după an ignorăm cei mai apreciați intelectuali români din țară și peste hotare și continuăm să ne mințim cu sondaje făcute după ureche, care nu scot în evidență decât aceiași intelectuali obosiți care nu au făcut nimic în viață. Este și cazul ultimului sondaj IRES, care îl pune în fruntea intelectualilor pe Victor Ponta, un tip care abia de-a fost doi ani prim ministru.

Strigătoare la cer este lipsa din acest sondaj a Mihaelei Rădulescu, cel mai citit intelectual român, câștigătorul moral al oricărei competiții între intelectuali. „Compari opera lui Pleșu cu cea a Mihaelei și vezi imediat diferențele. O singură carte de-a ei s-a vândut de 10 ori mai bine decât toate cărțile scrise de Andrei Pleșu. Mai mult, influența Mihaelei în societate este mult superioară. Când ați auzit ultima oară să stea lumea în loc când spune Cărtărescu sau Pleșu ceva. Pentru Mihaela sunt suficiente trei rânduri și o bucă și tot discursul public este acaparat de ideile ei”, a spus un cunoscut critic literar care locuiește la Berlin.

O dovadă în plus că Mihaela Rădulescu reprezintă un Făgăraș al culturii românești este activitatea ei ei în juriul „Românii au talent”. „Când vrei să evaluezi talentul unui român, capacitatea vocală sau de spectacolul oferit, subtilele nuanțe ale personalității, o chemi pe Mihaela, nu pe Marius Chivu sau Florin Iaru. Chivu nu-i ajunge nici până la țâțe iar Iaru se bâlbâie și în somn”, a mai spus criticul de la Berlin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 martie 2016 13:03
Citește mai mult despre: intelectual Mihaela Radulescu

Alte articole

Vezi mai mult