Filosoful Mihai Şora e nemulţumit că în acte e trecut cu vârsta de 102 ani, vârstă pe care nu o simte deloc şi care, mai grav, îl încurcă în viaţa de zi cu zi. Şora a făcut cerere la Evidenţa Populaţiei să fie trecut cu 79 de ani, la care ar avea minim 30-40 de Match-uri pe zi pe Tinder.sora_pe_tinder.jpg

Mihai Şora spune că nu-i place să mintă când îşi face conturi online. Multe site-uri nici nu acceptă vârste formate din trei cifre: ”De-asta nici nu mi-au acceptat înscrierea la Maratonul București”, spune Mihai Șora. De asemenea, review-urile pe care le face la snowboarduri, parapante, sau alt echipament sportiv sunt etichetate drept false, fiind făcute de un om de peste 100 de ani.

”Lumea nu e doar sexistă, e și age-istă”, spune Șora. ”Nici nu mai știu câtor femei le-am dat papucii, pentru că nu vor să fie văzute cu un bărbat centenar, deși le satisfac mai bine decât orice octogenar obosit”, a mai spus Mihai Șora.

Din păcate trecerea la vârsta legală nu se face uşor. Şora a fost trimis la Muzeul de Istorie, să ceară o copie după certificatul de naştere, dar cei de la muzeu nu vor să i-l dea, pentru că e document istoric, că are peste 100 de ani. Din păcate Șora nici nu poate cere un duplicat, pentru că el s-a născut în Imperiul Austro-Ungar, stat care acum nu mai există.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Friday, 09.11.2018 20:47 Monden

National Cinematografic