Sorin Oprescu organizează cel mai mare festival bucureştean: „Zilele bordurilor”

Primarul Sorin Oprescu le-a pregătit o surpriză bucureştenilor: în perioada 14-16 septembrie, Capitala va găzdui prima ediţie a ceea ce poate deveni cel mai mare festival din Europa: Zilele bordurilor. Timp de trei zile, bucureştenii sunt aşteptaţi să urmărească muncitorii punând borduri, în diverse zone ale Bucureştiului.

„Va fi ceva nemaiîntâlnit. Nu că vreau să ma laud, dar acest festival se va desfăşura pe toată suprafaţa Capitalei. Sau, mă rog, aproape peste tot. Ideea e că orice bucureştean va fi la maxim 5 minute de mers pe jos de un loc în care se pun borduri”, a promis Oprescu. „Abia aştept să intru în Cartea Recordurilor cu acest festival”.

Pe bucureşenii care vor participa, cu sau fără voia lor, la Zilele bordurilor îi aşteaptă extrem de multe surprize. „Am invitat muncitori din toate ţările, care vor veni cu sculele lor. În Bucureşti va răsuna o simfonie compusă din picamăre, rotopercutoare şi bormaşini. Nici un bucureştean nu va dormi, atât de tare va fi festivalul ăsta”, a promis edilul Capitalei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
9 septembrie 2012 09:09

Alte articole

Vezi mai mult