SOS. O femeie plecată la shopping a uitat în ce mall şi-a lăsat bărbatul cu geanta!

Palpitaţii pentru o femeie ieşită în oraş la shopping într-un mall. Întâmplător s-a întâlnit cu o prietenă şi au ieşit să bea o cafea. Când a venit nota, şi-a dat seama că nu are geanta la ea. Atunci a realizat că-şi uitase iubitul într-un mall! Dar în care? Nu-şi mai amintea! Femeia a dat alerta pe reţelele sociale, şi bărbatul a fost găsit, fiind recunoscut de alţi bărbaţi care aşteptau cu genţile prin faţa magazinelor.

Bărbatul a fost în stare de şoc, dar a fost resuscitat repede de echipajele de intervenţie, care i-au dat nişte şaorma. Bărbatul a povestit prin ce a trecut: „A zis că stă doar 5 minute! Ea a ieşit din magazin pe la alt etaj. Eu am fost cuminte şi nu m-am mişcat din faţa intrării, dar n-aveam de unde să ştiu că magaziul are două etaje, pentru că eu nu intrasem niciodată acolo. Doar ea intră în magazine. Pe mine mă mai lasă uneori să mă duc până la food court, dar mai departe nu am voie”, povesteşte bărbatul pierdut în mall.

Din fericire, bărbatul avea la el un bileţel cu numărul de telefon al aparţinătoarei şi cei doi au fost reuniţi după câteva ore. „Mi-am dat seama că e în Sun Plaza, Era logic, pentru că doar acolo îmi fac cumpărăturile în perioada reducerilor de vară. Unde altundeva să mă duc?”, spune Lori, femeia care a trecut prin panica pierderii genţii. După ce a aflat că bărbatul şi geanta sunt în siguranţă, soţia a mai stat câteva ore prin magazine până să-i recupereze.

22 iulie 2016 11:07
Citește mai mult despre: mall reduceri Sun Plaza

Alte articole

Vezi mai mult