Șoșoacă, văzută alergând cu prințul de Liechtenstein în gură

Incident în Austria, la castelul Rigersburg, reședința prințului von Liechenstein, cel care l-a ucis pe ursul Arthur în România. Senatoarea Diana Șoșoacă a fost văzută în zonă, adulmecându-l cu nesaț pe prinț, după care s-a năpustit asupra lui și a luat-o la goană cu el în gură.

Gărzile de corp ale prințului nu au putut interveni: ”Nu ne-am băgat, era ditamai namila, când am văzut că deschide gura cu colții ăia am luat-o la fugă”, spune Rupert Sticklicker, apropiat al prințului. Din bietul prinț au rămas nemâncați doar pantofii, pe care Șoșoacă și i-a pus în picioare. După ce l-a asasinat pe prinț, Șoșoacă a mâncat și două vaci și 18 oi din grajdurile castelului.

Vecinul prințului Emmanuel, baronul Hansel van Mufaringen, a asistat îngrozit la scenă: ”Das große Shoshok habs mein freund eviscerigen und alles zu matze und intestinen înshirate under der linden! Et was horror un ich habe gesehen Maia Morgenstern aus der theatren”, a declarat baronul Hansel van Mufaringen, vizibil afectat de incidentul sângeros.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 mai 2021 17:05

Alte articole

Vezi mai mult