Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, a recunoscut în sfârşit ceea ce bănuiam cu toţii! Potrivit acesteia, Paris Borcea şi Prince Borcea nu sunt copiii muzicianului, ci au fost concepuţi cu un donator anonim.

prince_si_paris_borcea.jpg
"Despre tatăl natural al micilor Paris Borcea şi Prince Borcea Jackson nu vă pot spune decât că are gene foarte bune! A avut chiar şi o şaormărie la Miami, afaceri în domeniul sportului iar în prezent se află la studii într-o ţară din Estul Europei", a precizat Debbie Rowe.

Fosta soţie a lui Michael Jackson nu a spus nici da, nici nu când a fost întrebată dacă persoana despre care vorbeşte este Cristi Borcea.

Varianta oficială, spun apropiaţii familiei Jackson, este că aceştia au fost botezaţi Borcea după o mătuşă a interpretului, bătrâna Borcea Jackson din DeMotte, Indiana.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Thursday, 21.03.2019 14:41 Monden

National Cinematografic