Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson, a recunoscut în sfârşit ceea ce bănuiam cu toţii! Potrivit acesteia, Paris Borcea şi Prince Borcea nu sunt copiii muzicianului, ci au fost concepuţi cu un donator anonim.

prince_si_paris_borcea.jpg
"Despre tatăl natural al micilor Paris Borcea şi Prince Borcea Jackson nu vă pot spune decât că are gene foarte bune! A avut chiar şi o şaormărie la Miami, afaceri în domeniul sportului iar în prezent se află la studii într-o ţară din Estul Europei", a precizat Debbie Rowe.

Fosta soţie a lui Michael Jackson nu a spus nici da, nici nu când a fost întrebată dacă persoana despre care vorbeşte este Cristi Borcea.

Varianta oficială, spun apropiaţii familiei Jackson, este că aceştia au fost botezaţi Borcea după o mătuşă a interpretului, bătrâna Borcea Jackson din DeMotte, Indiana.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 21.03.2019 14:41 Monden

National Cinematografic