Soţia lui Reghe, Ana Maria Prodan, arestată la Londra după ce a fost confundată cu o prostituată

Lovitură teribilă primită de Laurenţiu Reghecampf înaintea partidei cu Chelsea. Soţia lui, Ana Maria Prodan, a fost arestată de poliţiştii britanici, după ce aceasta a coborât în holul hotelului de lux unde e cazată îmbracată ca ultima curvă. Poliţiştii au fost chemaţi de recepţioner, deranjat că prezenţa prostituatei pe holuri afectează negativ imaginea hotelului.

Deşi Prodanca a încercat să le explice poliţiştilor că ea nu mai practică prostituţia de foarte mulţi ani, engleza stricată pe care a vorbit-o n-a făcut decât să-i convingă şi mai tare pe poliţişti că au în faţă o prostituată aflată la produs. La scurt timp după, a fost luat la întrebări şi Meme Stoica, fiind bănuit că este un transexual, dar acesta nu a fost reţinut de poliţişti.

Recepţionerul s-a plâns că, de când delegaţia Stelei s-a cazat în hotel, a avut mai multe probleme. „Unul dintre oficiali, pe care toţi îl strigau Mache, de exemplu, a returnat meniul de room service cu paginile lipite, după ce s-a închis singur în cameră şi a pus pe uşă cartonul pe care scrie «Nu deranjaţi!»”, a povestit acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
14 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult