Soția lui Tanczos Barna se plânge că soțul ei se întâlnește cam des cu ursul

Scandalurile în familia lui Tanczos Barna nu contenesc, pentru că soția a intrat la bănuieli. Ea consideră că soțul ei, ministrul mediului, se întâlnește cam des cu ursul și nu-i pică deloc bine să fie neglijată. Soția ministrului, Tancza Barna, spune că s-a săturat să-i vină soțul acasă noaptea târziu, mirosind a bârlog străin.

Nu e prima dată când l-a prins pe Tanczos cu un urs. Ultima oară era într-o stație de autobuz din Odorhei, în văzul lumii. Ce o supără pe soția ministrului este că ea a aflat ultima, din presă, de ultima escapadă cu urși a lui Tanczos. Pe internet au apărut imagini cu ministrul în compania unor urși dubioși, la o petrecere cu tătăneasă și alte halucinogene.

”Mi-e rușine de mine în primul rând. Adică eu nu pot să-i ofer suficient aici, acasă? Are nevoie să caute în altă parte? Ce-i lipsește lui Tanczos de simte nevoia să umble noaptea după urși? Am recurs la gesturi extreme, nu m-am mai epilat de 6 luni, m-am gândit că preferă mai multă blăniță”, a declarat printre lacrimi Tancza Barna.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iulie 2021 11:50
Citește mai mult despre: Tanczos urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult