Soţia unui corupt, geloasă pe Codruţa: “Soţul meu se vede mai mult cu ea decât cu mine!”

Probleme în familia unui corupt din Capitală. Între cei doi soţi au apărut discuţii şi fricţiuni, pentru că soţul, deputat, petrece tot mai mult timp în compania Codruţei Kövesi. Soţul se scuză, spunând că n-are ce să facă, dacă nu se duce la Codruţa când îl cheamă, îl duc jandarmii cu duba, dar soţia nu acceptă.

“Se duce la DNA şi în weekenduri. Nu ştiu ce face acolo. Zice că dă declaraţii, dar pot fi sigură? Când îl întreb de Codruţa începe să transpire, se înroşeşte, tremură, paralizează. Eu cred că e îndrăgostit de ea, chiar dacă el zice că e de la frica de închisoare”, spune soţia coruptului.

Codruţa spune însă că doamna n-are de ce să se teamă şi că dacă doreşte poate s-o invite şi pe ea la audieri, mai ales că are indicii de la soţul deputat cum că ar fi şi ea implicată în anumite mânării făcute de corupt: “Ca să nu aibă niciun dubiu, o să-l trimit pe soţul doamnei în instanţă, unde va fi cu siguranţă condamnat, pentru că e un hoţ. Va ajunge la bulău, unde merită, şi atunci va şti de ce îl tot chemam pe soţul ei pe la DNA”, a spus Codruţa Kövesi.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
1 noiembrie 2016 18:28
Citește mai mult despre: Codruţa corupt

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult