Soțul Andei Adam a iertat-o pentru indiscreția cu Gheorghiu Dej din 1952

Cunoscuta artistă a fost iertată de soțul ei, după ce acesta a găsit câteva scrisori îngălbenite în podul apartamentului de lux pe care îl împart, care atestau fără tăgadă relația pe care aceasta a avut-o cu fostul lider comunist.

Contactată de mai multe tabloide, diva a recunoscut: „totul a început la botezul Paulei Iacob. Fetița stătuse mult cu capul în apa rece, și Dej l-a înjurat pe preot. Era un bărbat fermecător, și m-a invitat să lipim afișe subversive pe Calea Griviței. Mie îmi trecuse faza cu comunismul de pe la 1917, dar am zis să îi fac pe plac. Apoi a fost arestat și nu ne-am mai văzut până după razboi”

Mai multe surse o apăra pe Anda Adam, și spun că dacă aceasta nu ar fi acceptat avansurile lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, ar fi fost epurată odată cu Ana Pauker, care l-a refuzat. „Ana nu a vrut, Anda a vrut și a facut”, spune un fan.

„Soțul meu e un prieten de încredere. Apreciez că m-a iertat și a înțeles că așa erau vremurile. El e un amant foarte bun, deși nu se apropie de performanțele lui Dej după 11 ani de Doftana”, ar fi declarat artista unor apropiați. „Mă idolatriza pe unde ma prindea”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Mihai
31 iulie 2015 11:07

Alte articole

Vezi mai mult