Soţul Antoniei despre divorţ: Nu mai suportam să mă înşele cu Romică Ţociu

Divorţul Antoniei a stârnit rumoare în lumea mondenă dar, pe la colţuri, s-a aflat deja motivul pentru care soţul ei a decis să se separe de cunoscuta artistă. Se pare că acesta nu mai suporta infidelităţile Antoniei şi relaţia ei cu Romică Ţociu.

Cunoscutul comedian a negat tot timpul o relaţie cu Antonia, dar paparazzi Click l-au suprins de nenumărate ori ieşind descheiat la şliţ din vila artistei, mirosind a parfum şi murdar de ruj pe guler. „Lăsaţi-mă cu prostiile astea, vreau să mă concentrez asupra carierei mele”, a replicat furibund Romică Ţociu, la insistenţele reporterilor.

Pe de altă parte Antonia a publicat pe contul ei de facebook o serie de fotografii din aparamentul ei, iar într-una dintre ele se vedea inconfundabilul maieu al lui Romică Ţociu, aruncat neglijent pe o canapea. Experţii mondeni sunt reticenţi cu privire la veridicitatea fotografiei, întrucât se ştie că Ţociu nu-şi dă jos maieul nici măcar când face sex.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 noiembrie 2012 13:11

Alte articole

Vezi mai mult