This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

Divorț cu scandal în familia angajatului cu cele mai mari coaie din Antena 3, Dana Grecu. Soțul acesteia susține că a greșit când s-a combinat cu Dana și că totuși lui îi plac femeile, nu hiper-masculii păroși ca Dana. Bietul bărbat s-a săturat să fie violentat de brutala Dana, care îl pune jos în bucătărie și îl sodomizează cu penisul ei imens de fiecare dată când află că vreun penal din PSD e în vizorul DNA.dana_grecu_canapea.jpg

”Nu mai pot. Vreau să încerc și cu o femeie, pentru că îmi doresc o ființă mai tandră, chiar și vag feminină, nu ca Dana, care mă bate cu bâta de baseball când nu vreau să-i fac sex oral și mă ține de cap de mă înec”, spune soțul Danei Grecu.

Vecinii familiei Grecu susțin această variantă și povestesc cum soțul Danei a fost văzut de zeci de ori cu ochii vineți, dar nu le-a spus de ce, pentru că dacă se află tot el o încasează. ”Îi văd vara, când Dana îl pune pe el s-o bărbierească pe spate în curte. N-am văzut așa păr nici pe urangutani, cred că are testosteron de elefant, miroase a porc de prăsilă la ei în dreptul porții, de zici că e secția de reproducători de la ferma de porci”, spune o vecină despre mirosul greu de mascul al Danei Grecu.

Scris de Ionut | Friday, 05.01.2018 19:19 Monden

National Cinematografic