Divorț cu scandal în familia angajatului cu cele mai mari coaie din Antena 3, Dana Grecu. Soțul acesteia susține că a greșit când s-a combinat cu Dana și că totuși lui îi plac femeile, nu hiper-masculii păroși ca Dana. Bietul bărbat s-a săturat să fie violentat de brutala Dana, care îl pune jos în bucătărie și îl sodomizează cu penisul ei imens de fiecare dată când află că vreun penal din PSD e în vizorul DNA.dana_grecu_canapea.jpg

”Nu mai pot. Vreau să încerc și cu o femeie, pentru că îmi doresc o ființă mai tandră, chiar și vag feminină, nu ca Dana, care mă bate cu bâta de baseball când nu vreau să-i fac sex oral și mă ține de cap de mă înec”, spune soțul Danei Grecu.

Vecinii familiei Grecu susțin această variantă și povestesc cum soțul Danei a fost văzut de zeci de ori cu ochii vineți, dar nu le-a spus de ce, pentru că dacă se află tot el o încasează. ”Îi văd vara, când Dana îl pune pe el s-o bărbierească pe spate în curte. N-am văzut așa păr nici pe urangutani, cred că are testosteron de elefant, miroase a porc de prăsilă la ei în dreptul porții, de zici că e secția de reproducători de la ferma de porci”, spune o vecină despre mirosul greu de mascul al Danei Grecu.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 05.01.2018 22:19 Monden

National Cinematografic