Soţul Danei Grecu explică motivul real al divorţului: ”Mi-am dat seama că-mi plac totuşi femeile”

Divorț cu scandal în familia angajatului cu cele mai mari coaie din Antena 3, Dana Grecu. Soțul acesteia susține că a greșit când s-a combinat cu Dana și că totuși lui îi plac femeile, nu hiper-masculii păroși ca Dana. Bietul bărbat s-a săturat să fie violentat de brutala Dana, care îl pune jos în bucătărie și îl sodomizează cu penisul ei imens de fiecare dată când află că vreun penal din PSD e în vizorul DNA.

”Nu mai pot. Vreau să încerc și cu o femeie, pentru că îmi doresc o ființă mai tandră, chiar și vag feminină, nu ca Dana, care mă bate cu bâta de baseball când nu vreau să-i fac sex oral și mă ține de cap de mă înec”, spune soțul Danei Grecu.

Vecinii familiei Grecu susțin această variantă și povestesc cum soțul Danei a fost văzut de zeci de ori cu ochii vineți, dar nu le-a spus de ce, pentru că dacă se află tot el o încasează. ”Îi văd vara, când Dana îl pune pe el s-o bărbierească pe spate în curte. N-am văzut așa păr nici pe urangutani, cred că are testosteron de elefant, miroase a porc de prăsilă la ei în dreptul porții, de zici că e secția de reproducători de la ferma de porci”, spune o vecină despre mirosul greu de mascul al Danei Grecu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 ianuarie 2018 20:19
Citește mai mult despre: dana grecu divort

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult