Producătorul de telefoane, vibratoare şi aspiratoare Xiaomi îşi face debutul în forţă pe meleagurile noastre! După ce au sondat preferinţele clienţilor locali, chinezii au conceput inclusiv un produs nou, special pentru piaţa din România: xiaorma.

xiaomi_xiaorma.jpg
"Vii la mall, opreşti la noi, butonezi un telefon, îţi iei o xiaorma mare cu de toate... Fuziunea revoluţionară între tehnologia înaltă şi obiceiurile de shopping ale românilor", spune Kung Lao, CEO-ul companiei.

Nu este încă clar cu ce va fi diferită xiaorma de o şaorma obişnuită, dar designul pare extrem de similar, iar preţul va fi mai mult decât accesibil. "Am colaborat cu o echipă de şaormari din Pantelimon, cei mai buni din lume. Cât despre carne, e identică cu cea de pui sau vită", a specificat afaceristul chinez.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 19.04.2019 17:42 Monden

National Cinematografic