Spectatorii Nymphomaniac II, obligaţi să aplaude din 2 în 2 minute, ca să arate că nu fac altceva

Gata cu destrăbălarea în sălile de cinema! Românii care se vor duce la Nymphomaniac II vor avea de respectat o regulă nouă. Din cauză că spectatorii care au fost la Nymphomaniac I au lăsat foarte multe obiecte lipite de scaune sau pur şi simplu scaune lipicioase, pentru partea a doua a filmului lui Lars von Trier toată lumea va trebui să aplaude.

Mai exact, fiecare spectator va trebui să aplaude din 2 în 2 minute în timpul scenelor normale, şi din 30 în 30 de secunde în timpul scenelor de sex. „E cea mai bună soluţie, în condiţiile în care celelalte variante luate în considerare au fost să le legăm mâinile la spate sau să-i punem să stea tot timpul cu mâinile ridicate”, spune reprezentantul unui cinematograf bucureştean.

Dacă vreţi să mergeţi la Nymphomaniac II, este important de ştiut şi că toaletele vor fi închise pe perioada rulării filmului, astfel că toată lumea va trebui să-şi golească vezica complet înainte de începerea filmului. În timpul filmului, la baie vor avea voie numai persoanele aflate în situaţii excepţionale şi doar însoţite de unul dintre angajaţii cinematografului.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
6 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult